Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Qoola Qvinnors Framgångsresa 2016

För bokning av resan kontakta Siv Thuresdotter på siv@qoolaqvinnor.se eller  0702-919648.

Är du en kvinna i karriären? Drömmer du om att starta eget? Eller är du redan en erfaren entreprenör och småföretagare? Eller är du i ett vägskäl där du funderar på hur du skall våga ta steget att leva din dröm?
Ja, då är Framgångsresan den ultimata boost- och jobbsemestern för dig!

Under tre hela dagar erbjuder Qoola Qvinnors entreprenörer- och företagsmedlemmar på ett späckat konferensprogram inom bl.a. digitalt entreprenörskap, ledarskap och affärsutveckling i en härligt blandad mix av föredrag om livsbalans och personlig utveckling.

Denna konferensresa är den ultimata kick-offen för dig som vill unna dig något utöver det vanliga. Du kommer att få erfara utveckling och förnyelse i en varm gemenskap som också ger intressanta och värdefulla kontakter såväl som berikande vänskaper!

Qoola Qvinnors Framgångsresa sprudlar av idéer, kraft och inspiration. Och så toppar vi det med mycket glädje och “glam” - så var beredd på en upplevelse för livet!


Opatija - Kroatiens "franska riviera”

Detta året reser vi till den anrika och välkända bad-och kurorten Opatija. Här byggdes det första kurhotellet redan 1884 för att härbärgera rika österrikare som sökte sig till havet för att dricka brunn och vederkvickas. Opatija av idag räknas som en av Medelhavets pärlor, och jämförs ofta med franska Nice för sin skönhet och sin 12 kilometer långa strandpromenad Lungomare som kantas av många vackra 1800-talspalats.


Övrigt program

Du kan delta som utställare på vår minimässa och gå mannekäng på vår modevisning. Detaljerat program kommer att presenteras under våren 2015. Resan är avdragsgill för dig som är företagare.

TID: Välj det alternativ som passar dig bäst.
TRANSPORT: Flyg (2 tim 15 min) avgår från Landvetter.
ALLT ingår i priset ovan. Dvs: flyg, transfer, hotell samt halvpension (frukost + lunchbuffé utan dryck).

Obs. Har du frågor kring resan kontakta alltid Siv Thuresdotter på 0702-919648.