Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Aktiv Glädje MTPE & MaJa GlobalYoga

GO GIRLS!! Tjejträningsresa

with Courage Ambition Desire & Love

Aktiv Glädje MTPE och MaJaGlobalYoga tar dig med till Kroatien på en vecka full av träning, skratt, sol & gemenskap. Förläng sommaren och häng med!!!

21 - 28 sept 2017

En träningsresa för dig som är tjej och vill må bra, träna, äta god mat & umgås med likasinnade. Här finns träning för alla nivåer. Vi (Ulrica & Marita) finns där för att du ska känna dig sedd, trygg och att du alltid har någon att äta, sola och bara hänga med. Så tveka inte att boka även om du inte har någon reskompis – vi finns där för DIG!!! Vi kommer att bo på Hotell Aurora som är ett 4-stjärnigt SPAhotell.

Nedanför hotellet ligger badvänliga klippor som är perfekta för sol och bad i det rena och klara vattnet. I närheten ligger också två badvänliga kiselstenstränder. Hotellet har både utomhus- och inomhuspool med havsvatten. Spaanläggningen är synnerligen inbjudande med många sköna behandlingar. Aurora har inte mindre än tre restauranger direkt vid havet och en utmärkt bufférestaurang för hotellets gäster.

Rummen är rymliga, ljusa och modernt inredda dubbelrum. Balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork, säkerhetsbox och gratis internet ingår. Välj mellan parkutsikt eller havsutsikt. Till centrum promenerar man på 20 minuter genom väldoftande och grön skog.

I priset ingår:
• Flyg tur & retur med avresa från Arlanda.
• Transfer t/r ön Losnij
• Del i dubbelrum (enkelrumstillägg 1540kr)
• Halvpension – Frukost och gemensam middag
• 3 pass per dag med Ulrica & Marita (Globalyoga, yinyoga, styrka/kondition, core, mindfulness, afrodans, Will Power & Grace) bara för oss.
• Gemensam vandring en dag för den som vill.
Anmälan……….anmälningsavgift 1200:-

På magiska Lošinj blir semestern rena hälsokuren

Ön Losinj är ett sol- och badparadis men samtidigt en lugn och rofylld ö. Härligt grön, väldoftande och med fantastiska badvatten.

Lošinj är en av Kroatiens största öar och även den mest sevärda, framförallt om man uppskattar vacker natur, flora och fauna. Här finns över tusen olika växtarter som sjöfarare tagit med sig från jordens alla hörn. Här andas du luft med välgörande och läkande egenskaper – varje andetag är lycka för själen, en helande upplevelse. Ta ett djupt andetag & NJUT.

Vi som arrangerar detta är:
Ulrica Riedel Hälsoutvecklare, Personlig Tränare, Gruppträningsinstruktör, Global Yoga instruktör & Mindfulnessyogainspiratör.
Marita Jansson är i grunden utbildad danspedagog som numera undervisar och brinner för yoga. Utbildad lärare i GlobalYoga, Poweryoga, Yinyoga och Forrestyoga, Will Power & Grace instruktör.

Saknar du en rumskamrat? Maila johanna.jansson@scandjet.se så löser vi det!

Dela fakturan? Maila johanna.jansson@scandjet.se bokningsnummer och fakturaadress.

Hoppas att vi ses i Kroatien
Må bäst//Ulrica & Marita

Status:
Resor kommer inom kort