Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Bruce Adventure

En resa i hälsan och välmåendes tecken.

- Bruce Adventure

Du har nu möjlighet att resa iväg med Bruce för en aktiv upplevelse där träning och motivation står i fokus.
Vi tar dig på en hel veckas semester fylld med olika träningsaktiviteter, föreläsningar och upplevelser. Under veckan garanterar vi dig givande träning, svett, glädje och minnen för livet.
 
Resan passar alla, oavsett tidigare erfarenhet och träningsnivå.
 
Destinationen är den vackra ön Losinj i Kroatien där boendet sker på 4-stjärniga spahotellet Aurora med havet som närmsta granne. Vid ankomst till hotellet väntar en värdefull gåva från oss till ett värde av 1700kr.
 
Under er vistelse på Losinj kommer vi att erbjuda er ett brett utbud av olika träningsformer såsom yoga, styrka, teknik, core, löpning och hiking.
 
När solen börjat gå ned kommer det hållas intressanta föreläsningar av bl.a. vår legitimerade dietist, samt en erkänd motivationstalare.
 
Alla Bruceresenärer kommer få tid att sitta ned för enskilda samtal med dietisten för personlig kostrådgivning – det är det första steget till en hälsosammare livsstil.

Lite kuriosa om resmålet:
Ön Losinj är ett sol- och badparadis men samtidigt en lugn och familjevänlig ö. Härligt grön, väldoftande och med fantastiska badvatten ligger den en bit söder om den stora halvön Istrien.
Lošinj är en av Kroatiens största öar och även den mest sevärda, framförallt om man uppskattar vacker natur, flora och fauna. Här finns över tusen olika växtarter som sjöfarare tagit med sig från jordens alla hörn.
 
Vid frågor kontakta:
info@beactive.one

Saknar du en rumskamrat? Maila info@scandjet.se så hjälper vi dig att finna någon att bo med.

Status:
Resor kommer inom kort