Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Elite Boot Camp

Elite Boot Camp!
Vill ni träna med likasinnade och ha riktigt kul ihop i vackra Losinj,  samtidigt som ni får en solbränna?
OCH ha chansen att vinna en träningsresa till Thailand? 
Elite Boot Camp presenterar årets häftigaste träningsläger i Europa med start i Kroatien.
 
Med en mix av förberedelse hinderbana ( OCR) , military Training , crossfit,  crosschallenge och terränglöpning levererar Elite Boot Camp en av de främsta träningskoncepten i Europa som passar alla oavsett träningsform och erfarenhet.
Från elitaren till den som har noll koll. Inga förkunskaper krävs! 
Med våran hjälp hjälper vi er att jobba utanför boxen och få en bra start och verktyg för hur man jobbar rätt.
Vi anpassar träningen efter era förutsättningar och visar er med rätt teknik hur man på bästa sett tränar rätt samtidigt som det är kul.
Elite's träning är mycket egenvikt och teknik som gör er starkare, snabbare samt flexiblare.
Vad sägs om att lära sig svensk massage?
Detta är något Elite även erbjuder via en workshop som vi kommer att hålla i, där vi lär er hur man jobbar med detta på rätt sett.
Och detta ingår i vårt paket.
Elite Boot Camp lanserar även Elite Boot Camp Thailand där vi kommer att utse en overall vinnare på detta träningsläger,  som kommer att vinna vår Boot Camp i Thailand som vi kör i januari 2018. Ja, ni läste rätt, köp denna resa och ha chansen att vinna en till av ett värde 40 000sek. 
Med en bas i Göteborg/Strängnäs - Sverige  och Koh Samui / Thailand är det dags att expandera till Kroatien och samtidigt njuta av den vackra omgivningen som Losinj erbjuder.
Spartan - Rehab! 
Frågor om träningen?
Maila: dijanahanning@gmail.com eller ring 0707566194

I vårt paket ingår Goodibags från våra partners Nutrifarm som levererar de främsta kosttillskotten i Sverige, värde 2000sek.

Status:
Resor kommer inom kort

Dijana Hanning

Dijana Hanning

Dijana Hanning Owner / Head Coach Elite Boot Camp
*Licensed Master Personal Trainer. .  Level1
*Licensed Nutritionist
*Diplomed Massage Therapist

Över 23 års erfarenhet inom avancerad träning.
Expertis områden är
*military Fitness
*rehab
*core
*pre/post pregnancy training
*strenght Training
*fatburn/musclegrowth
*occlusion training
*crosschallenge
*Tabata
*interval training
*bootcamps

Preliminärt träningsprogram:

Preliminärt träningsprogram:

Dag 1 tisdag

09.00 information ca 2h
11.00 Military Fitness

Dag 2 onsdag

07.00 Terräng löpning
15.30 Förberedelse OCR

Dag 3 torsdag

08.00 crosschallenge /crosscage
19.00 terränglöpning

Dag 4 fredag

08.00 Military Fitness
12.00 crossfit
19.00 mobility träningen / teknik träning

Dag 5 lördag

09.00 terräng löpning
17.00 Workshop massage

Dag 6 söndag

09.00 Battle of Elite
3 h av olika träningsformer samlade i ett.
 
Dag 7 måndag

09:00 - 10:00 Träning

Dag 8 tisdag

06.00 Terräng löpning

Om hotell Punta

Losinj är en ö som ligger i den kroatiska övärlden en bit söder om den stora halvön Istrien. Till ön Losinj kommer man med flyg till Rijeka vidare med buss och båt via ön Krk. Losinj kallas för ”Hälsans Ö” för luftens välgörande och läkande egenskaper.

Ön har ett milt klimat med vintergrön vegetation. Det finns växter som myrten, stenek, lagerblad och tallskogar. Ö har ca 2600 soltimmar och en genomsnittlig sommartemperatur på 24 grader. Det är lätt att vandra runt ön antingen på de anlagda promenadstråken ca 220 km längs vattnet eller i skogen.

Vi ska bo på det fyrstjärniga hotellet Punta som ligger på en höjd ett stenkast från den charmiga byn Veli Losinj. Byn Veli Losinj är mycket liten men otroligt pittoresk fiskeby med småbåtshamn som sträcker sig lång upp i byn. Här finns flera restauranger längs hamnen, caféer, livsmedelsaffär och fiskhandel.

På Losinj badar du från anlagda badterrasser eller badvikar med stora klippor. På ön finns en liten stad, Mali Losinj samt flera mindre byar. Den charmigaste av alla är Veli Losinj som ligger ett stenkast från vårt hotell Punta.

Hotell Punta är ett trevligt 4-stjärnigt hotell med stora bekväma, fräscha rum. Hotellet ligger på en grön platå vid havet med vacker utsikt över havet och staden Veli Losinjs hamn.

Hotellet har en inomhuspool med uppvärmt havsvatten, jacuzzi, bubbelpool, massageduschar, finsk bastu, vanlig bastu och gym. Det finns även en fin SPA-avdelning där du kan boka massage och olika skönhetsbehandlingar (ingår inte i priset). 

Utomhus finns det ett gym, saltvattenpooler varav en 50 meters bassäng, inbjudande och badvänliga klippor, plana ytor för solbad med parasoller och solstolar. Du kan hyra cyklar, tennisbanor, eller klättra på en konstgjord vägg (ingår inte i priset).

Varje rum har egen dusch eller badkar med park vy och balkong. I rummen finns luftkonditionering, telefon, satellit TV, internet, minibar, säkerhetsskåp, morgonrock, tofflor, hårtorkare, samt badväska med badhanddukar. Det finns trådlöst internet på hela hotellet.

Restaurangen Levante på hotellet har ett stort utbud av olika inhemska som såväl internationella delikatesser med ett urval av goda viner. Har du speciella krav är personalen hjälpsam oavsett om det handlar om vegetarisk meny eller matintolerans. I loungebaren Stilla Lounge baren serveras uppfriskande drinkar. Poolbaren Luna erbjuder också snacks och mat och på stranden kan man få en uppfriskning på Fruitland. Med utsikt över Veli Losinj ligger hotellets a la carte restaurang Punta där vi kommer att äta hälften av våra måltider.

I resan ingår flyg, transfer, fyrstjärnigt hotell vid havet, del i dubbelrum med park vy och balkong, halvpension (frukostbuffé och middag), dryck ingår inte i priset, AC, trådlöst internet och 2 yogapass per dag + meditation och andningsövningar.