Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Friskis&Svettis Halmstad

Följ med Friskis&Svettis Halmstad till Losinj

Starta våren med en träningsvecka 18 - 25 maj 2017!

För första gången anordnar Friskis&Svettis Halmstad en härlig träna-och-må-bra-vecka i Kroatiens behagliga klimat. Unna dig en vecka på hälsans ö -Losinj och bo på det härliga SPA-hotellet Punta.
Vi testar det som andra Friskisföreningar kallar den perfekta platsen för träning & SPA!

Du blir dagligen erbjuden olika typer av träningspass, där du själv väljer vilka och hur många av passen du vill vara med på. Kanske startar du dagen med en joggingtur längs med det kristallklara havet eller Yoga som en härlig start före frukost, för att under eftermiddagen delta i cirkelfys eller jympa. Som alternativ har du kanske en vilodag och väljer att tillbringa dagen vid poolen med en god bok istället...
Det är du själv som bestämmer i vilken mängd du tränar och deltar utifrån dina förutsättningar.

Förutom träning lockar också sol, bad och hotellets fina SPA-avdelning med möjlighet till olika behandlingar. Ge dig själv en present -avsluta våren på bästa sätt och var i bästa form inför sommaren.

Destination/resmål ön Losinj, Kroatien
Begränsat antal platser max 50 personer
Boende del i dubbelrum. Enkelrumstillägg: 1540 kr. Reser du på egen hand och kan bo i dubbelrum med annan resenär – kontakta Elisabeth eller Anders, Friskis&Svettis via event@friskishalmstad.se
Resdagar 18-25 maj 2017, torsdag till torsdag
Träningsansvarig Friskis&Svettis Halmstad
Researrangör Scandjet
Avreseort Halmstad/Landvetter
Ankomstort Rijeka (Total restid Göteborg – Losinj ca 5 timmar)
Pris 10.699 kr/person.
Anmälningsavgift 1.200 kr/person.
I priset ingår Buss Halmstad-Landvetter, flyg t o r Landvetter-Rijeka, transfer m buss och båt t/r ön Losinj, inkvartering på Hotell Punta, del i dubbelrum, halvpension (frukost- och middag) samt träningspaket.


Erforderliga garantier finns ställda hos kammarkollegiet. Samtliga gäster omfattas av den svenska paketreselagen.
Resan är bokningsbar fr o m nu och t o m 15 januari 2017 *OBS bokningen är bindande

Hotellet
Vi bor på 4-stjärniga SPA-hotellet Punta med fantastiskt läge precis vid havet och på bekvämt promenadavstånd från torget/hamnen i Veli Losinj.
Hotellets eget poolområde nyttjar du fritt som gäst och på plats blir du väl omhändertagen av personal och ledare.

Exempel på träningen under veckan:

Skivstång, Yoga, Jympa, Joggning/Löpning/Kvalitetspass, Core, Cross, Cirkelfys/HIT/Tabata, Vandring, möjlighet till PT-grupp, Cykling(kostar extra)

Du reser med Friskis&Svettis Halmstad & andra träningsintresserade motionärer. Träningsschemat innehåller dryga 20-talet pass under veckan med varierat innehåll, spridda över morgon, förmiddag och eftermiddag. Väder och vind kan göra att vi får ändra/stuva om i innehållet eller genomföra vissa pass inomhus.

Förutom gruppträning finns också möjlighet till olika aktiviteter och träning på egen hand såsom gym, simning, cykel, tennis, vandring, snorkling mm (ingår ej i priset) men vi hoppas och tror att det är vårt härliga team med ledare som får dig att välja att åka just med oss.

Cykeltur
Sker med lokal guide i mitten av vår vecka. Du behöver vara i form för att orka cykla i ca 3-4 timmar. Cykelhyra tillkommer med cirka 100 kr.

Har du frågor om själva bokningsförfarandet och resevillkor, ring Scandjet callcenter 0771-80 50 00.
Har du frågor om träningen under veckan så ring Elisabeth G, Friskis&Svettis Halmstad 035-10 18 17 eller event@friskishalmstad.se

Status:
Resor kommer inom kort