Konferens

Konferens i världsklass – inte dyrare än hemma


Stor utdelning för liten insats. Är du intresserad?
I så fall förlägger du nästa konferens till Kroatien och låter Scandjet skräddarsy en lösning som sprutar in ny energi i arbetsgruppen – utan att bli nämnvärt dyrare än närmaste svenska kursgård.

Grupp & konferensresor är ett enkelt sätt att öka trivseln och effektiviteten på arbetsplatsen. Varför då envisas med gråväder, termoskaffe och torra frallor? när du kan konferera i soliga Kroatien! Med oss flyger du och dina kollegor direkt till Kroatien. Flygresan tar endast ca 2 timmar och att konferera på ett 4-stjärnigt hotell kostar inte mer än vilket svenskt hotellkomplex som helst. Sol, långa stränder, kristallklart vatten och inte minst gladare medarbetare får du på köpet.

Incentiveresor är en resa för dig som vill sporra ditt företag/avdelning när de uppnått sitt mål eller om säljare ska belönas med en vinstresa. Överraska med Kroatien!!

Kick-off: Skippa den årliga femkampen och segla på Adriatiska havet, paddla kajak, upplev delfiner på nära håll eller åk med oss till en vingård istället. Äventyret ligger endast ca 2 timmar bort och är garanterat solsäkrare än vad som kan utlovas påhemmaplan.

Ni kan kombinera och bygga ert eget konferenspaket med tillval som exempelvis halvpension, extra konferensrum samt utflykter.  Ni får det precis som ni vill ha det!

För mer information klicka här.

Gör din intresseanmälan här