Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

MediYoga, YinYoga och Mindfulness i Kroatien.

VÄLKOMMEN på en yogaresa för dig som längtar efter att ladda energi och känna närvaro i vacker och vilsam miljö, sol och uppfriskande bad. En resa till Kroatien, Losinj, Hälsans ö.

Du kommer att få prova på Medicinsk Yoga, Mindfulness och YinYoga

Yogapassen innehåller andning, yogaövningar, avslappning samt meditation. Passen är lugna och inkännande och passar alla åldrar, även om du känner dig stel och har smärta. Övningarna anpassas efter din förmåga. Du får verktyg som hjälper dig att hitta balans i din vardag.

Yogaklasserna hålls antingen inomhus eller på terassen vid havet.

Vi gör mindfulness vandring i vacker miljö och praktiserar mindfulness i samband med en måltid. Allt för att integrera aktiv närvaro i din vardag.

Härligt grön, väldoftande och med fantastiska badvatten ligger ön Losinj en bit söder om den stora halvön Istrien i Kroatien. Här andas du luft med, vetenskapligt bevisat, välgörande och läkande egenskaper - vid varje andetag.

På Losinj badar du från anlagda badterrasser eller badvikar med stora klippor. På ön finns en liten stad, Mali Losinj samt flera mindre byar. Den charmigaste av alla är Veli Losinj som ligger ett stenkast från vårt hotell Punta. Byn Veli Losinj är mycket liten men otroligt pittoresk fiskeby med småbåtshamn som sträcker sig lång upp i byn. Här finns flera restauranger längs hamnen, cafér, livsmedelsaffär och fiskhandel.

Hotell Punta är ett trevligt 4-stjärnigt hotellkomplex med bekväma, fräscha rum. Hotellet ligger på en grön platå vid havet med vacker utsikt över havet och staden Veli Losinjs hamn.

I resan ingår flyg, transfer, fyrstjärnigt hotell vid havet, del i dubbelrum med havsutsikt, halvpension, AC, trådlöst internet och 2 yogapass per dag.

Jag ser fram emot att få inspirera dig!

Pris från:
10 150:-
Dagar:8
Boka resa

Avgångar & priser

Filter
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
30/5 Göteborg/Landvetter Medi Yoga och Mindfulness, Göteborg - Ön Losinj, Hotell Punta Mer än 8 10 150:- Boka