Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Nyheter

2014-09-03

Vinnaren på flygplatsens Dag i Kalmar

Vi har haft en utlottning av en paketresa till Kroatien under Flygplatsens Dag i Kalmar och vi har nu dragit en vinnare! Den lyckliga vinnaren är Camilla Front från Kalmar! Stort grattis önskar vi på Scandjet!

2014-08-12

Jorden runt direkt från Landvetter -unik äventyrsresa i största komfort

Göteborgsbaserade Scandjet introducerar en unik resesatsning. Med start direkt från Landvetter Airport reser man jorden runt på 24 dagar – i eget chartrat flygplan med ”extra allt” och maximal valuta för pengarna.

Scandjet inleder sin moderna världsomsegling med start i Göteborg 9 januari 2015, då de cirka 200 resenärerna går ombord på ett Airbus-plan och möts av piloter, besättning och reseledare som följer med hela vägen.

– Detta är en skräddarsydd helhetsupplevelse från start till mål, säger Pavel Maksimovski, VD, Scandjet i Göteborg. Vi har strävat efter att skapa en jorden runt-resa med verklig guldkant, till ett förmånligt pris. Nu kan vi besöka platser som annars är nästintill omöjliga att nå med reguljärflyg för de priser vi erbjuder.

Kombinationen av bekvämlighet, trygghet och äventyr är skräddarsydd för den som vill se jordens höjdpunkter utan att kompromissa med komfort och säkerhet. Servicegraden är hög, med totalt 20 medarbetare som tar hand om resenärerna. Hela resan genomförs i ett och samma flygplan, där varje resenär har sin egen plats.

Resans tio destinationer är inga utslitna dussinplatser på världskartan. Första etappen går från vintergråa Göteborg till soldränkta Kuba. Därifrån går resan vidare till Brasilien och de mäktiga Iguazúfallen. Därefter följer i tur och ordning Patagonien i Argentina, Påskön utanför Chile, Moorea i Franska Polynesien, Auckland på Nya Zeeland, Sydney i Australien, Borneo, Kambodja och avslutningsvis Abu Dhabi.

Resenärerna inkvarteras på noga utvalda fyr- eller femstjärniga hotell beroende på om man valt silver- eller guldnivå på sin resa. Förutom de utmärkta hotellen erbjuds utflykter. Fem utflykter ingår i resans pris, övriga bokas separat.

För golfentusiaster är Scandjets jorden runt-resa rena drömmen. Med undantag för Påskön finns möjlighet att spela golf på samtliga destinationer, på välskötta banor i hänförande vacker natur.

 

2014-05-16

Gekås inför eget flyg för norrlandskunderna

De nya resorna är ett samarbete mellan flygbolaget Scandjet och flygplatserna i Skellefteå och Jönköping.Hittills har man planerat in en flygning - men får man lika stort genomslag som man väntar sig blir det fler.

– Skellefteå ligger strategiskt bra längs Norrlandskusten. Jag tror att många som åker med Ullaredsflyget kanske inte har varit här innan och därför har vi skräddarsytt resan och lagt den på en dag när det inte är så många i varuhuset så att det blir lite mer behagligt, säger Lisa Hellström till Dagens Media.

Hon beskriver det hela som en upplevelseresa, snarare än en shoppingresa.

– Man kommer i väg från vardagen lite med sin bästa kompis eller vem man nu väljer att åka med. Man får resa på ett behagligt sätt, äta en god middag och kanske dricka lite vin på kvällen och pröva kläderna man köpt. Sedan får man sova gott i en hotellsäng och shoppa till halv två nästa dag och så är man ändå hemma i rimlig tid, säger Hellström till Dagens Media.

Läs mer på expressen.se

2014-05-16

Ullaredsflyget tar Norrland till Skandinaviens största shopping.

Genom ett samarbete mellan Gekås, flygbolaget Scandjet och flygplatserna i Skellefteå och Jönköping kan man nu erbjuda shoppingsugna norrlänningar en tvådagars upplevelseresa med hotellövernattning.

För nästan tio år sedan gjordes tre flygningar från Umeå till Gekås Ullared. Dessa flygningar blev mycket uppskattade och uppmärksammade. Sedan dess har konceptet Ullared vuxit dramatiskt. Varuhuset har byggts ut till mer än dubbel storlek och är nu Sveriges största besöksmål.

- Vi vet att många norrlänningar redan besöker oss och vi vill på detta sätt erbjuda en möjlighet att inte bara handla till marknadens bästa priser utan också en behaglig helhetsupplevelse i form av flyg och boende, säger Boris Lennerhov, VD på Gekås.

Antalet platser är begränsat och försäljningen sker från och med idag hos utvalda resebyråer och via hemsidan Ullaredsflyget.se

- Skellefteås goda läge är idealiskt för att erbjuda kunder i hela norra Sverige att flyga till Ullared och vi har anpassat flygtiderna så att man ska få ut maximalt av de två dagarna, säger Robert Lindberg, flygplatschef på Skellefteå Airport.

- Ullaredsflyget är ett bra exempel på ett aktivt samarbete mellan kund, flygplatser och flygbolag. Detta är en skräddarsydd totallösning helt anpassad efter kundens behov, säger Sasha Djakovic, VD och en av grundarna till Scandjet i Göteborg.

Premiärflyget genomförs 10-11 november 2014.

läs mer här

 

fbk bloggen följde med på hockeyflyget till Luleå läs mer här(Foto: Marie Angle fbk bloggen)

 

Växjö Lakers flög med Scandjet läs mer

Reklamfilm hockeyflyget:

Klicka på bilden för att se vår reklamfilm om hockeyflyget och vår ON-DEMAND produkt.

 

 

Öreboro 2013-10-08


Laget flög till Luleå med sponsorer och supportrar.

Här flyger fansen med Örebro Hockey

Här lyfter Örebro Hockeys supportrar med planet mot Luleå inför kvällens bortamatch.

Örebro Hockey kan räkna med starkt stöd från supportarna i kvällens bortamöte med Luleå. Klubben har specialchartrat ett plan för spelare och ledare där resten av platserna gått ut till försäljning till lagets supportrar.
- Vi har ett samarbete med Scandjet och chartrar ett plan från Örebro som normalt flyger till Kroatien.
Det tar 168 personer och det kommer att gå ut erbjudanden. Det kan vara Örebro-supportrar eller om det är supportrar till Skellefteå, Luleå eller Modo som bor här och vill med, har Örebros team manager Lars ”Mozart” Andersson sagt till NA tidigare. Läs mer...


Luleå 2013-10-09


Efter segern i rysaren borta mot Luleå hyllades spelarna av fansen på planet.

Örebrospelarna hyllades på flyget hem

Efter segern med 5-4 borta mot Luleå hyllades spelarna av de på planet medföljande Örebrosupportrarna.

Läs mer...


Karlstad 2013-10-18

Nu kan du åka med Färjestad på några av bortamatcherna i SHL och European Trophy-slutspelet i Berlin strax före jul. Första tillfället är redan i samband med lördagens bortamatch mot Skellefteå. På bilden ser vi några spelare i J20-laget som på fredagen spelade in en reklamfilm för Scandjets satsning. FOTO: MIKAEL LINDBLOM

Erbjuder FBK-resor och plancharter

KARLSTAD: Premiär i dag för Scandjets supporterturer

Följ med i planet på Färjestads bortamatcher eller chartra det som företagare eller idrottsklubb. Det erbjudandet kommer flygbolaget Scandjet med.
– Vi planerar att på sikt stationera ett plan på var och en av de största regionflygplatserna. Det ska vara en resurs för hela området. Läs mer...

Tidigare

Flyg från Göteborg till Zagreb året runt

2009-02-11

Med start den 12 juni kommer västsvenskar att kunna flyga direkt till Kroatiens huvudstad Zagreb två gånger i veckan året om med Croatia Airlines.

– Det är oerhört glädjande att vi ser att flygbolag väljer att satsa även i den situation som råder, säger Olle Sundin, flygplatschef Göteborg Landvetter Airport. Direktlinjen till Zagreb är ett viktigt bidrag till vårt utbud som nu sträcker sig längre ut i de östra delarna av Europa.

Från Zagreb går flyg vidare till Zadar, Pula, Split, Dubrovnik, Osijek, Sarajevo, Skopje, mm. 
– Croatia Airlines introducerar direktlinjen Zagreb-Göteborg med målet att bidra till ett ännu mer framgångsrikt turistutbyte mellan Kroatien och Sverige. Det finns dessutom omkring 10 000 kroatiska invandrare i Göteborg med omnejd och denna nya direktlinje kommer verkligen att vara gynnsam för dem, säger Svemir Radmilo, Executive VP Sales and Network på Croatia Airlines.

Scandjet Aviation Group är en av parterna som har arbetat för att få en direkt flyglinje mellan Göteborg och Zagreb. Företaget har redan idag ett mycket brett utbud av flygstolar till Kroatien och över hälften av alla charterflyg till Kroatien går via Scandjet Aviation Group.
– Vi har länge arbetat för att få en reguljär linje mellan Göteborg och Zagreb. Vår långa erfarenhet gör att vi fullt och fast tror på att en sådan linje kan bli framgångsrik och vår försäljning av biljetterna har redan tagit fart, säger Sasha Djakovic, VD på Scandjet Aviation Group.

Göteborg – Zagreb:
Avgång måndagar och fredagar Göteborg kl 11.20, ankomst Zagreb kl 13.25             
Zagreb – Göteborg:
Avgång måndagar och fredagar Zagreb kl 8.20, ankomst Göteborg kl 10.30

Scandjet Aviation Group: www.scandjet.aero

Boka din resa här eller ring 031-20 38 20