Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Om Scandjet

Stora öron och passion för innovation

Precis som i Disneys klassiker ”Dumbo” vet vi på Scandjet att stora öron är bra om man är i flygbranschen.

Vi använder öronen för att lyssna på våra kunder. Vi lyssnar noga – och sedan försöker vi göra drömmar till verklighet. Det är vår enkla framgångsfilosofi.

Scandjet Travel är Skandinaviens största arrangör av flyg- och paketresor till Kroatien och Sicilien. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg men vi agerar och har kunder över hela landet, både privatpersoner och företag.

Piloten Sasha Djakovic grundade Scandjet i december 2002 för att bedriva resebyråverksamhet med egenchartrade flyg till Kroatien, främst för att hjälpa utvandrade landsmän att enkelt hälsa på familj eller semestra. Det dröjde inte länge innan svenska och skandinaviska resenärer började söka sig till Scandjet.

-Jag insåg tidigt potentialen i Kroatien som semestermål för soltörstande skandinaver med kärlek till Medelhavets kultur och livsstil, säger Sasha som idag kan bocka av snart en kvarts miljon nöjda kunder.

Framgångsreceptet stavas nytänkande, lyhördhet och passion. Genom att ständigt ha dialog med sina kunder kring deras önskemål och behov utvecklar Scandjet nya idéer och koncept.

-Det är vår uppfinnarlust som tagit företaget framåt, säger Sasha som gärna ser Scandjet som branschens utmanare och nytänkare. Genom att prata med och framförallt lyssna på våra resenärer kan vi ständigt skapa nya produkter som t.ex. möjligheten för norrlänningar att åka till Ullared eller specialresor för folk som gillar havsfiske.

Scandjets charterresor går till strategiska flygplatser och vidare till vackra destinationer som Primosten, ön Krk, ön Losinj, Rovinj, Opatija och Sibenik i Kroatien eller Catania, Marina di Ragusa och Siracusa på Sicilien. På alla resmål finns ett brett utbud av boende, utflykter, transfer, välkomstmöten och aktiviteter. Vi anordnar weekend och enveckors paketresor.

-I vårt utbud finns det stora möjligheter för resenären att skräddarsy specifika resor baserat på vilka intressen man har. Vi jobbar som direkt researrangör men också som reseproducent, säger Pavel Maksimovski som är VD på Scandjet. En av våra bästa lösningar kallas för On demand, som innebär att ett företag, en organisation, en klubb eller ett gäng med kompisar kan chartra ett helt plan för t.ex. en företagsfest eller en supporterresa.

En annan viktig framgångsnyckel är samspelet mellan Scandjet och destinationerna. Idag flyger vi från ett 20-tal regionala flygplatser i Sverige, där vi hjälper semestersugna resenärer att flygvägen komma till sina resmål – alltså utan att behöva mellanlanda och byta plan i t.ex. Stockholm eller Göteborg. Vi gör Europas pärlor tillgängliga för fler.

Och väl på plats i solen märker våra resenärer snart att de blir mottagna som gäster, inte som turister. Scandjets partners och medarbetare på de väl valda destinationerna får alltid höga betyg för sitt mottagande och gästfrihet.

Det är alltid tryggt att resa med Scandjet. Förutom att vi reser i moderna plan med erfaren personal är företaget väl finansierat och ansett. Scandjet ställer årligen ut resegarantier enligt Kammarkollegiets krav.

Välkommen ombord!