n Losinj

På magiska Lošinj blir semestern rena hälsokuren Ön Losinj är ett sol- och badparadis men samtidigt en lugn och familjevänlig ö. Härligt grön, väldoftande och med fantastiska badvatten ligger den en bit söder om den stora halvön Istrien. Lošinj är en av Kroatiens största ....Ls mer »8 dagarfrn    7488:-

Opatija

I Opatija mår du som du förtjänar I den internationella trendvärlden är hälsoturism ett glödhett ämne. I Opatija har det varit vardagsmat i snart 150 år. Välkommen till en stad där det är lätt att må bra – oavsett om du är fem, tjugofem, femtio eller nittio år ....Ls mer »

n Krk

Krk – välkommen till bästa stränderna! Att söka och bedöma och rangordna de bästa stränderna i Kroatien vore ungefär lika meningslöst som att ägna tid åt att kora Smålands bästa lingon. Vi på Scandjet nöjer oss därför med att slå ett stort slag för ....Ls mer »8 dagarfrn    5557:-

Rovinj

Välkommen till staden som verkligen menar det Det finns tiotusentals resmål där man verkligen känner sig som turist. Sedan finns det platser som Rovinj. Där känner man sig som gäst. Den kroatiska gästfriheten är absolut inte begränsad till Rovinj, utan gäller i hela landet och på alla Scandjets ....Ls mer »

Moscenicka Draga

Moscenicka Draga, som ligger bara 20 min från Opatija, är en liten charmig kuststad som är känd för sitt vackra läge och omtyckt för den lugna atmosfären. Den lilla småbåtshamnen vittnar om den ursprungliga fiskebyn staden en gång var. Med tiden har allt fler besökare upptäckt denna ....Ls mer »

Primosten-familjedestination

Trånga gränder, vackra byggnader och härliga stränder… där har du det! Detta är en charmig liten stad på en halvö, ursprungligen en medeltida fiskeby. Här har man tagit väl vara på den pittoreska atmosfären och arkitekturen som är typisk för en så gammal fiskeby i ....Ls mer »

Split

Flyg till Split 2016! Tänk att befinna sig i en storstad full med butiker, restauranger och torgmarknader, samtidigt som man runt sig har majestätiska byggnader och klocktorn och där man dessutom befinner sig ett stenkast från havet. Allt detta på ’’EN och samma gång’’… detta är Split! ....Ls mer »

Sibenik

SIBENIK – ännu en av Kroatiens alla vackra platser! Denna Adriatiska havets pärla, belägen vid Krka-flodens vackra delta och en av de mest skyddade naturhamnarna, är centrum för denna turistregion.  Och det är väl inte undra på… här finns rik historia och kultur, nationalparker och fantastiskt ....Ls mer »