Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Resort Amarin***

Lägenhetshotell nära havet!

På Amarin Resort väljer ni det som passar bäst – lägenhet för 2-6 personer eller dubbelrum endast för 2 personer. Samtliga boenden på detta lägenhetshotell har pentry eller kök, så du kan vara ’hemma’ här också…. Detta är ett utmärkt ställe för barnfamiljen med aktiviteter, nära till strand och pool, strandpromenad, restauranger och barer.

Anläggningen omges av härlig grönska och det turkosa havet och är väl genomtänkt för att ge gästerna lugnt och privat boende, nära naturen.

Rum och lägenheter

Här bor man i studios eller lägenheter som alla har AC, tv, hårtork och terrass eller balkong – plus det egna lilla köket som är fullt utrustat med allt du kan behöva. Barnsäng kan bokas mot avgift.

Lägenheter och rum anpassade för funktionshindrade finns också tillgängliga.

Restaurang & Barer

På området finns flera restauranger och barer med olika menyer och specialiteter. I huvudrestaurangen Bura serveras rätter och menyer från alla jordens hörn. Slå dig ner här och njut av den fantastiska utsikten och den svala brisen… och den goda maten.

Säg till om du är vegetarian, diabetiker eller behöver annan specialmat, så ordnar man detta åt dig. Du kan även beställa ’matsäck’ att ta med, anpassad för dig.

Sol & Bad

Bara 100-300 meter från Amarin ligger stränderna… grus, rund klappersten, badplattformar och klippor.

De tre utomhuspoolerna ligger precis vid stranden och är fyllda med havsvatten; en barnpool och två stora pooler. Solstolar och parasoller för uthyrning.

Aktiviteter

Amarin är känt för alla möjligheter till olika sporter och äventyr. Olika boll- och vattensporter, lekplats och bus för barnen. Miniklubb, minidisco, dansklubbar, underhållning på kvällen med levande musik, karaoke mm.

Självklart rekommenderas besök till Rovinj och gamla stan med kullerstensgränder, små torg, mysiga caféer, utmärkta restauranger. Shoppa på den öppna marknaden vid Valdibora eller på shoppinggatan Carrera. Rovinj har många historiska sevärdheter som utforskas bäst med cykel eller promenader…då kommer man dessa riktigt nära.

Viktig information

Byggnadens faciliteter:

Reception, utomhuspoolen är öppen 1 juni-15 september, solstolar finns att hyra mot en avgift.

Läge:

4 km utanför centrum men med utsikt mot gamla stan och kyrktornet.

Sängkläder och handdukar:

Sängkläder och handdukar ingår och byts var fjärde dag.

Slutstädning:

Slutstädning ingår.