Sök paketresa & flyg

Paketresa
Flyg

Split

Flyg till Split med Scandjet

Tänk att befinna sig i en storstad fullt med butiker, restauranger, trafik och torgmarknader, samtidigt som man runt sig har majestätiska byggnader och klocktorn och där man befinner sig ett stenkast från havet. Detta är Split!
Split är Dalmatiens hjärta och stadens gamla centrum domineras av kejsar Diocletianus palats. Det är lätta att tappa bort sig när man vandrar runt i den gamla staden. Överallt går man på blankpolerad marmor och gatorna följer inget logiskt upplägg. Plötsligen står du i ett torn med fantastisk akustik och hör några Klapa-sångare uppträda. Senare går du igenom en underjordisk tunnel under palatset där konstnärer och smyckestillverkare säljer sina alster.
Det är utan tvekan värt att ta en, två eller flera dagsturer till Split. Vandra längst hamnpromenaden Riva med dina nyinköpta solglasögon och lyssna på språk från hela världen. Sätt och ta dig en kopp kaffe eller något smått att äta på ett av kaféerna runt palatset. Sätt dig på en kudde och luta dig mot en av palatsets kolonner, slut ögonen så kanske du hör ljudet av historiens vingslag.
Split bjuder även på förstklassiga hotell- och konferensanläggningar. Vill ni förena nytta med nöje, boka din nästa konferensresa i Kroatien, jobba hårt på dagen och upplev Split och havet på kvällen.


 

Boka flyg till Split här...

Status:
Fullt