Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Flyg till Split 2016!

Tänk att befinna sig i en storstad full med butiker, restauranger och torgmarknader, samtidigt som man runt sig har majestätiska byggnader och klocktorn och där man dessutom befinner sig ett stenkast från havet. Allt detta på ’’EN och samma gång’’… detta är Split!

Split är Dalmatiens hjärta och stadens gamla centrum domineras av kejsar Diocletianus palats. Det är lätt att tappa bort sig när man vandrar runt i den gamla staden. Överallt går man på blankpolerad marmor och gatorna följer inget logiskt upplägg. Plötsligt står du i ett torn med fantastisk akustik och hör några Klapa-sångare uppträda. Senare går du igenom en underjordisk tunnel under palatset där konstnärer och smycketillverkare säljer sina alster.Det är utan tvekan värt att ta en, två eller flera dagsturer till Split. Vandra längst hamnpromenaden Riva med dina nyinköpta solglasögon och lyssna på språk från hela världen. Slå dig ner och ta dig en kopp kaffe eller något smått att äta på ett av kaféerna runt palatset. Sätt dig en stund och luta dig mot en av palatsets kolonner, slut ögonen så kanske du hör ljudet av historiens vingslag.

Split bjuder även på förstklassiga hotell- och konferensanläggningar. Vill ni förena nytta med nöje, boka din nästa konferensresa i Kroatien, jobba hårt på dagen och upplev Split och havet på kvällen.

Status:
Resor kommer inom kort

Väder och temperatur för Split