Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Strong Mum träningsresa

Följ med Strong MUM på träningsresa!

 

– Den 16-23 maj 2017 laddar vi batterierna med sol, bad och träning på vackra Losinj, Kroatien.

Häng med på en träningsresa som är helt anpassad för dig som är småbarnsförälder! Vi tränar två pass om dagen – ett på morgonen och ett på eftermiddagen – och växlar mellan rörlighet/flexibilitet, styrka och pulshöjande intervaller. Träningspassen är utformade för mammor, men pappor är naturligtvis också varmt välkomna. 

Som alltid med Strong Mum är barn välkomna på alla klasser. Åk ensam med ditt/dina barn, eller lyxa till det och ta med dig barnvakt så att du verkligen kan unna dig extra avkoppling. Åk med mammagruppen, familjen eller varför inte mor- eller farföräldrarna?

Vi bor på Hotel Vespera, ett fyrstjärnigt familjehotell med barnpool, lekrum och barnpassning, som är beläget vid en av Kroatiens få sandstränder med vackra promenadstråk och löpslingor vid havet. Hotellet har gymfaciliteter.

BOKA NU Begränsat antal platser! Boka innan 1 december 2016 och få fina presenter på plats, däribland träningskläder av hög kvalitet.

*Detta är en gruppresa. Vid för få anmälningar kan resan komma att ställas in. Naturligtvis återbetalas i sådant fall hela beloppet för resan.

G R U N D PA K E T

• Direktflyg tur & retur från Göteborg

• Transfer till/från hotellet. Läs mer om hotellet här: scandjet.se/hotel-vespera

• Del i dubbelrum

• Halvpension (frukost och middag)

• Samtliga träningspass enligt schema

PRISER

Grundpaket 9990:-

Enkelrumstillägg 1540:-

Tillägg rum med havsutsikt (mot förfrågan) 300:-

Barn upp till 2 år (i förälders säng) 400:-

Barn 2-7 år (i extra säng) 5990:-

Barn 7-12 år 6990:-

Barn 12-15 år 7990:-