Boka resa här >>

Succé direkt för shoppingresan

Gillar du att både resa och shoppa?

Då ska du bo i Skellefteå – staden som blev först ut med direktflyg till riksbekanta köpcentret Gekås Ullared för ett dygns skön verklighetsflykt.

Ullared erbjuder Skandinaviens bästa shopping och har vuxit till Sveriges största besöksmål. För västsvenskar är ett besök på Ullared kul men kanske inte exotiskt. 120 mil norrut är det annorlunda. Där är Ullared något många sett på TV, men inte upplevt i verkligheten.

Med Ullaredsflyget öppnas en ny värld för norrlänningarna.

Scandjet och Gekås har skräddarsytt en tvådagars upplevelseresa som gjorde omedelbar succé när den presenterades i somras. De första planen blev fullbokade på några få timmar av shoppingsugna norrlänningar. Förutom flygresan ingår övernattning på hotell, frukost och busstransfer från och till Jönköpings flygplats.

Lise Hellström, marknadschef på Gekås, beskriver det hela som en upplevelseresa, snarare än en shoppingresa.

-Man lämnar vardagen en stund, får resa på ett behagligt sätt, äta en god middag och kanske dricka lite vin på kvällen och pröva kläderna man köpt. Sedan sover man gott i en hotellsäng och kan shoppa till halv två nästa dag och så är man ändå hemma i rimlig tid.

En specialdesignad shoppingbag som rymmer minst tre välfyllda Ullaredskassar plus ett mindre handbagage ingår i priset.

De nya resorna är ett samarbete mellan Scandjet och flygplatserna i Skellefteå och Jönköping. Hittills har man planerat in en flygning, men om intresset förblir lika stort genomslag blir det fler.

-Detta är ett perfekt exempel på hur vi vill fortsätta arbeta i aktivt samarbete mellan kund, flygplatser och flygbolag, säger Sasha Djakovic, grundare av Scandjet i Göteborg.