Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Temaresor

Träningsresor

Träningsresor är resorna för dig som gillar att vara aktiv och hålla igång även på semestern. Till vardags hemma kanske du tränar regelbundet, promenerar, simmar, eller annat, du gillar att hålla i gång helt enkelt! Scandjet erbjuder i vår och i höst ett smörgåsbord av träningsresor ....Läs mer »8 dagarfrån    10 590:-

Dansresor

Dansresa Vi dansar bugg och foxtrot varje kväll utomhus på en underbar altan! På dagarna har vi olika kurser och på kvällarna dansar vi till dansvänlig musik. Njut av Kroatiens  underbara klimat, goda mat, goda  viner och samtidigt få en aktiv  semester. Glädje, närhet och träning. ....Läs mer »

Golfresor

Golfa vid Medelhavet Väl valda platser för dig som uppskattar naturens skönhet och att golfa i lugn och ro!   Vi erbjuder vackra golfbanor i Girona och Costa Brava.  Vi på Scandjet Travel skräddarsyr din golfresa efter dina önskemål. Det kan t ex vara en 3-nättersweekend till mysiga Skiper Golf ....Läs mer »

Tennisresa

Ta din tennis till nästa nivå Följ med på en veckas intensivträning i tennis på den underbara kroatiska ön Losinj. Vi tränar två tennispass om dagen där vi fokuserar på individuell utveckling av ditt spel. Träningen leds av Henrik Ekersund och Jack Eklöf som både är erfarna ....Läs mer »8 dagarfrån    10 990:-

Arrangera din egen gruppresa - bli vår medarrangör!

Tillsammans med Scandjet har du nu chansen att förverkliga en dröm som du kanske inte visste att du hade. Du avgör själv om du vill göra detta på heltid eller som ett roligt extrajobb. Du kan avsevärt förbättra din ekonomi, och det bästa av allt är att du inte behöver satsa en enda krona. ....Läs mer »