Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Ospecificerat boende i Krk***

Ön Krk är den näst största ön i Kroatien och en av de mest populära och besökta öarna i Adriatiska havet tack vare sitt läge och den vackra naturen. Man tar sig enkelt till och från Krk via bron som förbinder ön och fastlandet. På ön ligger även Rijekas flygplats och det är här man landar när man flyger med Scandjet till våra destinationer i Istrien, i norra Kroatien.
Vi har ett stort utbud av attraktiva och  moderna lägenheter i staden Krk, samtliga är tre- eller fyrstjärniga. Alla lägenheter har garanterat egen balkong, dusch och toalett. Vi har valt att kalla dessa för Lägenhet i Krk med trygga garantier.

Observera att bilderna du ser ej behöver vara det boende du bokar, det är endast exempel.
Är ni ett större sällskap som bokar flera lägenheter samtidigt i samma bokning är det ingen garanti att ni får bo i samma hus. Vi gör dock - naturligtvis - vårt bästa för att ni ska få lägenheter i samma hus eller så nära varandra som möjligt.
 

Viktig information

Slutstädning
Slutstädning ingår.

Mat
Frukost ingår ej.

Rabatter
Eventuella andra rabatter bortfaller vid bokning av ospecificerade resor. Priset du ser kan hinna förändras innan bokning då vi genomför uppdateringar vid jämna mellanrum.

Övrigt
Bekräftelse skickas till kund direkt vid bokning av paketresa. Dock har Scandjet på sig 48 timmar under vardagar samt 72 timmar under helg och röda dagar att bekräfta boendet då fullbokningar kan ske och alternativa boenden erbjuds. Vid fullbokat meddelas detta via mail med förslag på annat boende. Handdukar och toalettpapper ingår. Badhanddukar att ta med till stranden ingår ej, sker i regel ej byte av handdukar under vistelsen.