Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Zumba & Yoga Fusion

Zumba & Yoga Fusion

12-19 september 2017

Det här är en resa för dig som älskar dans och rörelse.

Vi har äran att uppleva den tillsammans på den vackra ön Losinj i Kroatien, på den fyrstjärniga hotell Vespera.

Här får du definitivt dansa loss med Zumba® Fitness, samt återuppväcka den magiska connection mellan din kropp och själ.

Räkna med att du kommer tillbaka hem med ny energi, nya insikter och en mer vältränad kropp.

Det vi kommer att göra:

Vi börjar dagen med morgon yoga som kommer att bli en blandning av yin, och viniyasa flow. Lugn och kraft i en härlig kombination.  Du kommer att bli utmanad i din balans, styrka, rörlighet och fokus, som i sin tur kommer att förse dig med det du behöver när du dansar Zumba®. Gordana, som blir eran yogacouch, kommer även att se över er individuellt och anpassa yogaasanas efter just ert behov.

På eftermiddag är det dags för Zumba® Fitness där du får uppleva hundra procentig dansglädje med en av Sveriges främsta dansinstruktörer och Zumba Jammer Paula Mendes.  Låt dig hänföras av en cocktail av latinorytmer.

Vid fyra tillfällen under veckan kommer vi att erbjuda vattenpass. Exakt tid och dag tillkommer senare. Två blir Aqua Zumba, ett måste för alla som älskar dans och bad; och två Aqua-Cross, lekfull cross-fit inspirerad vattenpass, där du få räkna med flås.

Paula & Gordana

Träningsledare för den här unika resan är Paula Mendes och Gordana Trajkovic.

Gordana har en mångårig erfarenhet inom friskvård och hälsa. Är utbildad på GU som kostekonom samt licenserad Personlig Tränare från the Acadamy. Har en lång bakgrund inom dans och kampssport. Just nu jobbar som Personlig Tränare, yogainstruktör, och vattenfysinstruktör på SATS i Göteborg.  Hennes fokus är funktionell träning där bland annat yogan räknas. Yogan är en utav äldsta och mest fungerbara funktionella träningsform i mänsklighetens historia.  Vi måste utnyttja det mer!

Paula Mendes är en av Sveriges första Zumba® instruktör och ansvarig på kompetens och utveckling av Zumba instruktörer i hela världen och utvald första Zumba Jammer i Sverige. Hennes bakgrund som dansör i Klassiskt Ballet, Jazz, Ballroon Dance  samt genom Fitness Industry då är hon SAFE och AFAA licensierad. Paula jobbar på SATS i Göteborg och på helgerna åker Europa runt och dansar Zumba® med tusentals personer samt vidareutbildar instruktörer.

Följ med oss!

Pris från:
10 990:-
Dagar:8
Boka resa

Avgångar & priser

Filter
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
12/9 Göteborg/Landvetter Zumba & Yoga Fusion, Göteborg - Ön Losinj, Hotell Vespera Mer än 8 10 990:- Boka